06 Dec 2009 Update
 |  Category: day zero project

Zo er mag weer euro de spaarpot in. Het Wreck this journal is binnen.

 Niet zelf gekocht maar gekregen voor sinterklaas. Zelfs met een heus gedicht.

Lieve Kasper, 

Sint weet dat je niet veel te besteden hebt
Daarop krabbelde hij wel even aan zijn pet. 

Dit kon hij niet aan zich voorbij laten gaan.
Daarom heeft hij zijn pieten een voorstel gedaan. 

De goede sint weet dat je met doelen bezig bent
Hij snapt er weinig van maar vind je wel een echte vent. 

Daarom open maar gauw
En volg alle opdrachten trouw.
Vele lieve groetjes van 

Sint & Piet

Wreck this postcard

Doe nu eens alles wat je normaal niet mag doen met een boek…laten vallen, ezelsoren maken, vieze vingers erin zetten, de rug breken… Op elke bladzijde staat een opdracht. Als je alle opdrachten hebt uitgevoerd en je boek dus compleet vernield is, mag je het aan jezelf opsturen. Weinig lezen dus, maar uitvoeren!

Op de foto zie je ook een kaartje uit finland. Postcrossing is vol op bezig en dit doel is bija behaald. Er zijn in totaal 6 kaarten verstuurd en daar zijn er al 4 van aagekomen. Ik zit al 18 dagen te wachten tot een kaartje in duitsland aankomt. En dan is er ook nog een kaartje onderweg naar Chilie

En ondertussen zijn er ook al 3 kaarten op de deurmat gevallen. Afkomstig vanuit Finland, Duitsland en een kerstkaart uit Finland. Dus nog 1 verstuurde kaart aankomen en 2 op de deurmat en ook dit doel is behaald. Ik ga er trouwens na het behalen van het doel mee door. Vind het wel grappig om te doen.

Aan andere doelen zal ik momenteel niet zo veel werken behalve aan de oud en nieuw uitzending. Nogg week of 3 te gaan en nog een hele hoop te doen. Ik ga die avond 5 uur lang radio maken. Namelijk tussen 21:00 uur en 02:00 uur. Ieder uur heeft zijn thema.

21:00-22:00 uur

Rustige muziek  en even de avond doornemen. Interviews met medewerkers hoe hun het afgelopen jaar hebben beleefd en wat hun hoogte en dieptepunten waren.

22:00-23:00 uur

Yearmix. Een uur lang een mix van alle nummers die het afgelopen jaar in de top 40 hebben gestaan. Deze zijn allemaal in een grote mix verwerkt. Zo kunnen er ca. 70 top 40 hits de revue passeren.

23:00-00:00 uur

Aftellen naar 2010. In dit uur een nieuwsoverzicht van schokkend, opmerkelijk, bijzonder nieuws van het afgelopen jaar. Rond 23:55 starten we een zelfgemaakte jingle in met fragmenten van radio uitzendingen van het afgelopen jaar die gemaakt zijn en zo tellen we af tot 2010 waarbij  10 seconde voor de jaarwisseling een klok te horen zal zijn met een stem die aftelt van 10 naar 0. Om middernacht exact start iets van abba happy new year of een andere plaat die deze lading dekt.

00:00-01:00 uur

Nieuwjaarswensen van de medewerkers van de omroep. Doel, ieder programma spreekt een wens uit voor 2010. Dit monteren we weer leuk aan elkaar.

En nieuw jaar, tijd voor de plannen. Wat gaat de omroep in 2010 allemaal brengen, wat gaan we doen? Kan door middel van interviews en/of door mij verteld worden. 

 01:00-02:00 uur

Tijd om weer even rustig aan te gaan doen. Men gaat langzaam richting bed. Richting het einde van de uitzending hebben we een mooi bedtijd sprookje over de jaarwisseling. 

jingle maken

De jingles worden reeds gemaakt zoals je kan zien. De voorbereidingen liggen netjes op schema en gaat helemaal goed komen. Maar je ziet de plannen dus er is nog wel wat werk te doen.

Luister dus met oud en nieuw naar radio apeldoorn via de 107.1 fm & 93.1 kabel. Op oudjaarsdag zal ik hier ook een link naar een internetstream zetten zodat je ook online kan luisteren!

Tot zover de update, ga nu dochen kan ik gelijk me boek mee onder de douche nemen. Dat is namelijk een opdracht uit het wreck this journal. 😛

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>