22 Nov 2009 Diverse doelen update
 |  Category: day zero project  | Tags: , , ,

Zo tijd voor een update.

Zoals je kan zien zijn er diverse dingen ondertussen groen geworden in de lijst. Zijn we dus mee bezig. Even stap voor stap.

#11 Vind een stageplek
 Binnekort heb ik een gesprek op een kinderovang/bso voor een stageplek. Laten we duimen dat hier iets uit gaat komen

#45 Tijdens de jaarwisseling live radio maken
Is al iets wat ik langer wil doen. Afgelopen zaterdag was er weer een vergadering bij de omroep waar we ook de invulling voor tijdens de feestdagen bespreken. Er was een ander plan maar deze kan niet door gaan. Ik had met de stationsmanager er al eens over gehad om een uitzending te maken. Nu het andere plan niet door kan gaan heb ik die van mij uitgewerkt en deze ondertussen in de mailbox van de stationsmanager gedropt. Nu afwachten of er groen licht gaat komen.

#71 Fotografeer de zelfde plek iedere maand opnieuw
Heb ik een apparte pagina voor aangemaakt op de blog. Heb gekozen voor een kruising waar een nieuwbouw project begonnen is. Zo zie je iedere maand echt iets anders op de foto. Meer info op de pagina doel 71

#79 Verzamel 10.000 rijstkorrels op freerice.com
op moment van schrijven zijn er 1700 korrels binnen. Gewoon iedere dag even doen dan gaat dit helemaal goed komen. Het gaat opzich redelijk snel dus als ik me binnenkort eens verveel dan zijn de 10.000 zo binnen 😛

#81 Verstuur/ontvang 5 anzichtkaarten via postcrossing.com
De eerste 2 kaarten zijn de deur al uit. De eerste is onderweg naar Lithouwen en de 2de kan ieder moment aan gaan komen in Duitsland. Vandaag gaan er nog 3 kaarten de deur uit, maar waar deze heen gaan weet ik nog niet. Moet de adressen op de website nog even opvragen. Pas als mijn eerste kaart binnen is (en ook geregistreerd is op de website) dan pas kan ik gaan ontvangen. Ben benieuwd waar mijn 5 kaarten vandaan gaan komen.

UPDATE: de laatse 3 kaarten gaan naar Canada, Italie en Japan

Van de week ga ik redelijk wat overwerken dus veel tijd voor mijn doelen zal ik niet hebben. Maar volgende week gewoon weer een update 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>