13 Oct 2011 De beloofde update
 |  Category: day zero project

Ja hij heeft even geduurd, maar hier is hij dan echt. De update.

We beginnen bij doel 40: Een maand geen chocolade eten
Niet vrijwillig gedaan, maar om een melkallergie uit te sluiten heb ik lactosevrij moeten eten. Gelukkig mag ik nu gewoon weer alles want wat zit er in veel producten lactose! Maar goed, chocola hoorde bij de test dus gehaald 😛

doel 41: Ijsmachine kopen
De ijsmachine werd een koopje. Door een contractverlenging kreeg ik een tegoedbon voor bol.com Met een paar euro erbij was de ijsmachine een feit. Mocht iemand trouwens nog lactosearme ijs recepten hebben graag. Ben nogsteeds zoekende 😉

42. Zelf ijs maken
Met alle dieeten die hier in huis zijn nog niet de makkelijkste opgave. Ijs was wel gelukt maar voor mij een beetje aan de zure kant. Maar ja als er hier iemand rond loopt met een suikerbepreking is dat opzich niet vreemd. Ook dit doel is weer van het lijstje gestreept.

Zelfgemaakt ijs

59. Koop iets speciaals voor mijn vriendin
We zijn net terug van een weekje vakantie, en eigenlijk helaaml niet bij stil gestaan maar ik heb daar wat gekocht voor mijn vriendin. Ze heeft iets met vlinders, en denk dat het plaatje voldoende zegt 😉

Vlinder

60. Koop een tv
Niet zelf gekocht moet ik bekennen, maar dat is een ander verhaal. Onze oude (koelkast) tv begon toch wel slecht te worden. En nu schijnt het zo te zijn dat mijn moeder sinds ik uit huis ben geld overhoud (ben ik zo duur???) en dat via een omweg toch graag weer bij ons terecht wil laten komen. Wat doe je dan dan? Dan koop je een hypermoderne tv met alle toeters en bellen van tegenwoordig. Leuk hoor hdmi, alleen de rest van de apperatuur heeft nog geen hdmi aansluiting… hoor ik nu een nieuw doel???

De oude tv deed het nog wel, dus die op het prikbord bij de supermarkt gehangen voor een zacht prijsje. En verkocht. Zo komen de doelen weer samen. Nu nog maar 4 dingen verkopen…..

93. ga bowlen (en win dan ook eens)
Alweer 2 keer die kekke bowlingschoentjes aan gehad. De eerste keer als uitje van clubdance en de 2de keer als onderdeel van de vakantie. De 1ste keer was even warmlopen want de 2de keer heb ik toch echt gewonnen. Misschien met dank aan de kinderbaan die nog aan stond maar dat doet er niet toe, de winst dat is wat telt.

Bowlen
Bowlen

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>