21 Nov 2010 rijk worden van krasloten is een droom
 |  Category: day zero project, update lijst

 Zoals de titel al zegt, van gokken ga je niet rijk worden. Teminste de kans daar op is zeer klein. Had gehoopt mijn inleg terug te verdienen maar zelfs dat lukte niet. Sterker nog na 3 klasloten had ik nog niets verdient behalve een gratis lot waar later ook niet op gevallen is. Met dank aan de decemberkalender is er toch nog 3 euro in de pot terecht gekomen. En natuurlijk het behalen van het doel die er ook bij moet maakt dat er wel 4 hele euro’s in het varkentje zitten en maakt doel 85 ten einde. Hopen dat de lotto iets meer gaat opbrengen 😉

En dan de keuken, ik weet doel 26 zegt ” Een muurschildering maken in de keuken”. Laat ik het zo zeggen het is iets anders gelopen.

Er zaten veel scheuren in de muren wat ons deed besluiten de woningbouw te bellen omdat het ons even boven de pet ging en we vonden dat de woningbouw dit mocht gaan oplossen.  De opzicher kwam en schakelde een bedrijf in om de scheuren weg te bikken en een keer te verven. Het bedrijf kwam en had meteen door dat het iets meer werk ging worden dan wat scheuren opvullen.

Sterker nog het bedrijf had door dat als ze gingen bikken de tegeltjes ook wel eens naar beneden konden komen. Het vooruitzicht was dat ze wel 2 weken zoet zouden zijn in onze keuken. Maar gelukkig zonder water of verwarming zouden we maar enkele uren komen was beloofd. Laten we zeggen dat we verwarming hadden en koud stromend water. Maar warm water hebben we 2 weken niet gehad omdat de geiser van de muur was. @ weken lang water koken voor de afwas, maar ook 2 weken lang niet kunnen douchen. Gelukkig konden we bij familie en vrienden douchen.

Toen ze begonnen bleek dat ze afbikken letterlijk namen. Voor we het wisten was de hele stuclaag verdwenen en waren de bakstenen weer zichtbaar. En als dan toch alles er af is besloten ze maar de leidingen in de muur te freezen. Wel zo mooi en dan kan er meteen een stopcontactje bij.  Het is 2, 5 week kamperen geweest in eigen huis. Alles onder het stof, maar het eindresultaat mag er zijn! Dus de muurschildering zoals in het doel beschreven staat is 2 weken kamperen geworden en een mooie keuken als resultaat. Lijkt me dubbel en dwars een euro waard (want de rest is betaald door de woningbouw)


Totaal de 2 euro van behaalde doelen in het varkentje en natuurlijk de “winst” van de krasloten wat 3 euro was. Totaal 5 euro er weer bij… Gaat nog wel is wat worden 😉

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>