24 Oct 2010 Niets verdiend
 |  Category: day zero project, update lijst

Vergeleken bij de vorige blog is het spaarvarkentje nog even dik. Nog geen euro er bij, maar wel ontwikkelingen.

Doel 71 heeft weer zijn maandelijkse update gehad en heb meteen de slideshow maar weer eens bijgewerkt. Jee wat gaat die bouw hard zeg. Vooral de laatse 3 maanden is dit zichtbaar bij de huizen die op de achtergrond worden gebouwd. Iedere maand zit er een verdieping op. Het zou me niet verbazen als ze volgende maand af zijn.
Nog even en ik sta gewoon echt mensen die er wonen op de foto te zetten. De eerste flat is al bewoond en ik zet de laatste op de foto.  Het is wachten tot ik mensen hun prive op de foto zet ipv een bouwproject.

Doel #52 Maak een promo voor dancereporter en 055FM is voor de helft af. Gister is de promo voor 055fm aan het systeem van de radio toegevoegd en draait nu mee. Doel voor de helft af, nu is denken wat ik voor dancereporter ga maken.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Oww en overbodig om te melden misschien maar de layout van de site is een kleein beetje veranderd. De vorige layout zag er prima uit maar sinds de update van de maker van de layout werkte deze achter de schermen niet meer echt prettig, daarom een nieuw jasje voor de blog.

Als we dan toch bezig zijn. Het DayZero prject heeft tegenwoordig ook een echt forum. Vergeet hier ook niet een bezoekje aan te brengen. http://forum.dayzeroproject.nl

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>