19 Nov 2010 1 jaar later
 |  Category: Algemeen, day zero project

Zo we zijn exact 1 jaar bezig met het day zero project. Opzich gata het niet onaardig maar sommige doelen worden toch echt ingehaald door de tijd.

Er staan een aantal doelen op die toch wel wat geld kosten. Denk aan een reisje naar spanje. Laat ik nu ziek worden en een min of meer minimum inkomen krijgen hier door. Ieder dubbeltje omdaaien is ook overderven om te zeggen maar om te sparen voor dit soort doelen, nee dat gaat ook niet.

Haal een diploma en maak een opleinding af. Toen deze lijst begon had ik nog de hoop een nieuwe stageplek te vinden om de opleiding af te kunnen maken. Nu een jaar later is die hoop wel een beetje weg. Gaat dus erg lastig worden maar zeg nooit nooit.

Een doel die via een omweg toch is gehaald is het eten van de zeeuwse bolussen. Ik kreeg te horen dat ik een glutenvrij dieet moest volgen maar ja de bolussen, vol met gluten, hoe moet dat dan? Mijn vriendin besloot de bolussen maar naar Apeldoorn te halen om het dus met een omweg toch te kunnen doen. Eigenlijk at ik al glutenvrij maar heb voor de bolussen toch een uitzondering gemaakt en dat is echt geen ramp als je pas 2 dagen glutenvrij eet.

Een jaar bezig, het lijkt pas veel korter maar de tijd zegt toch echt dat het anders is. Tijd om weer wat doelen te gaan halen om zo min mogelijk de 2 euro aan het eind van het doel in de pot te hoeven doen. Als er meer 2 euro doelen zijn behaald voelt dat toch een beetje als zwakte dus aan de bak!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>