26 Sep 2010 Doel 101
 |  Category: day zero project

Dat is er 1 die mijn vriendin mocht verzinnen.

Het heeft even geduurd maar ze heeft iets uit haar mouw weten te schudden.
A) Rook in totaal 101 dagen niet (0/101)
B) Ga met een echte vogelspin op je hand op de foto
C) Organiseer een dayzero meeting
D) Help 10 anderen met het behalen van 1 dayzero doel (0/10)

Tja allemaal lastige doelen. Nummer c en d zijn denk wel echt de lastigste om uit te voeren. Hoe ga je een meeting organiseren via je blog van dayzero? Sta je straks vol goede moed op het meetingpoint in utrecht centraal komt er niemand. Streep dus maar weg.
Ik ben nooit te beroerd om iemand te helpen met het halen van een doel. Maar ga ze maar opzoeken 10 doelen van 10 verschillende mensen waar ik iets kan betekenen zodat dit goed behaald gaat worden. Ik kan veel maar om te zeggen dat ik de succes factor ben en een doelenjager/haler. Nee dat gaat hem niet worden.

Nummer a, tja zou ik kunnen doen. Er staan voldoende medische onzerzoeken in de koelkast waardoor ik de eerste dagen wel ga halen maar daar na. Als ik dit niet ga halen krijg ik dit ook nog lang na me 101 dagen te horen, denk dat dit de 1001 dagen ook wel gaan halen. Dus slaan we af.

Blijft nummer b over. De vogelspin. Heb niet echt een angst voor spinnen maar een vogelspin heeft meer haren dan ik dus tja echt gerust ben ik ook niet. Maar ja wat anders? Alleen het grote probleem hoe kom ik aan een vogelspin voor een foto! Fotoshop zal vast wel niet toegastaan zijjn ben ik bang, dus wie o wie kan me hier tips in geven?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
4 Responses
 1. Danielle says:

  Ga naar een dierenwinkel toe of naar een reptielenbeurs. Wel even uitzoeken of zij ook spinnen hebben. Bijv. ieder jaar in Houten is er een grote beurs en in Tilburg zit een winkel de Kameleon. In Tilburg zit ook een “leer”centrum Oliemeulen, volgens mij kan het daar ook.
  Zeker weten of het mag doe ik niet, maar je kan het natuurlijk altijd proberen!

  (Enne jij liever dan ik! Vrienden hebben spinnen, maar die zal ik nog niet aanraken!)

 2. Danielle says:

  Eerste hit op google “vogelspin vasthouden” leidt naar een website van tilburg, met deze tekst:
  Dierenpark De Oliemeulen
  Reitse Hoevenstraat 30
  5042 EH Tilburg
  013-4630026
  http://www.oliemeulen.nl

  Reptielen, Amfibeën, roofdieren en roofvogeldemonstraties. Men kan een echte slang en vogelspin vasthouden.
  Geopend: dagelijks van 10.00-18.00 uur. Entreeprijzen: volwassen € 8,00, Kinderen 3 t/m 12 jaar € 7,00, 65+ € 6,00.

 3. Kasper says:

  humzzz,

  Tilburg ligt niet echt om de hoek. Maar als het niet anders kan waarom niet.
  Maar mijn vriendin heeft het verzonnen dus dan gaat ze maar mee ook 😛

  Thanks voor de tip!

 4. Bianca says:

  Het doel was niet dat ik erbij moest zijn 😛
  Maar ga wel mee op veilige afstand staan, want moet natuurlijk wel met eigen ogen het bewijs zien, anders denk ik het toch niet te geloven.

  Danielle bedankt voor de tip. Wordt het een uitje naar Tilburg, wanneer er niets dichterbij is.

  Toevallig vanmorgen op de radio bij 3FM dat ze een vogelspin gaan krijgen. Dat is dan in Hilversum en ook een optie 😉

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>