26 Sep 2010 Een trieste update
 |  Category: day zero project, update lijst

op 17 augustaus voor het laatst geschreven en dan nu 26 septeber maar 2 doelen kunnen wegstrepen is niet echt veel te noemen. Maar de langetermijn doelen lopen inmiddels allemaal dus hier gaan we over een hele tijd ook weer euro’s voor vangen.

#doel 31 Maak foto’s en doe deze in de fotolijstjes die al een paar jaar in de kast liggen en hang deze daarna op.

Tja de keuken stort bijna van elende in elkaar, tijd om te verven dachten we. Maar zoveel elende gaan we niet zelf oplossen. Dit is iets wat de woningbouw mag gaan doen. We zijn nu al zo een 2 weken aan het wachten op het verlossende telefoontje dat de woningbouw het ook gaat doen. Je kent het wel het moet langs 3 afdelingen voordat er eens een ja of nee uit komt. Maar goed ik was dus al met de voorbereidingen begonnen in de keuken alleen nooit af kunnen maken. Dus toen op zoek gegaan naar de fotolijstjes. Het was even goed zoeken maar ik heb ze gevonden. Toen foto’s uitgezocht en ze netjes op fotopapier afgedrukt. Alleen het passend krijgen in de lijstjes was nog even lastig omdat deze een nog al raar formaat hebben. Maar voor alles is een oplossing.
Daarna in onze superstevige muren (het is echt niet zo als je een gaatje boort dat de halve muur mee komt) gaatjes geboord en tadaaa

gang met fotolijstjes

Jazeker, ze hangen

#doel 94 Meedoen aan 25 prijsvragen

Toch handig zo een bnn lidmaatschap. Bijna weekelijks staan er nieuwe prijsvragen op de ledenpagina en op ja ik doe mee klikken is vaak al voldoende. We blijven mee doen gewoon voor de fun. Want tot nu toe iets gewonnen nee dat niet. Maar ach geef nooit op zeggen ze wel eens 😉 

En dat maakt de spaarpot gevuld tot het bedrag van 26 euro! nog maar 75 euro te gaan 😉

Er zit een vakantie aan te komen, en als de gezondheid het toe laat wil ik hier 4 doelen gaan halen! Maar dan moet het weer ook een beetje mee werken duimen jullie mee?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>