17 Aug 2010 vakantie en doelen behaald
 |  Category: day zero project, update lijst

De titel klinkt wat dubbel. Maar door de vakantie zijn er juist weer wat doelen behaald.

Doel #64 Madam Tussauds bezoeken

Met dank aan de ns die met een kortingsactie kwam en je iemand gratis mee in de trein kon nemen en ook nog eens 1 persoon gratis naar binnen bij madam. Na een lange wachtrij buiten te hebben doorstaan binnen maar eens tussen de beroemdheden doorgelopen.

Tiesto
Edwin Evers

Herman Brood

Obama

SpidermanMadame tussauds is mooi alleen kleiner dan ik had verwacht. En ook de toegangsprijs van 21 per persoon vind ik vrij aan de hoge kant. Beetje zoeken op internet levert vast wel een kortigsbon op mocht je er naar toe willen

Doel #65 Euromast bezoeken

euromastIk was er in het verleden al eens geweest met school. Je kon toen kiezen tussen duinrell en dagje rotterdam (euromast + spido rondvaart). Omdat ik duinrell (toen der tijd) op mijn duimpje ken werd het rotterdam. Nu jaren later heb ik eigenlijk het zelfde gedaan als toen het dagje met school.

Ik had er geen problemen mee. Maar bianca die had er duidelijk meer moeite mee, die heeft hoogtevrees 😛

euromast3Helaas was het die dag niet helemaal onbewolkt waardoor het zicht op de euromast iets minder was maar dat mocht de pret niet drukken.

En nu nog even het bewijs dat deze foto’s niet gewoon van het internet zijn geplukt maar dat ik er echt stond.
euromast6
Met deze blog gaat er weer 2 euro de spaarpot in. De teller op de spaarpot verteld me dat alweer 24 doelen gehaald zijn… nog 725 dagen te gaan.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>