16 May 2010 Een teken van leven
 |  Category: day zero project

Het is alweer veels te lang geleden dat hier geschreven is. Maar we gaan het weer doen. Een update!

#doel 49 Verzin een concept voor een nieuw radio programma en maak mensen warm ervoor om dit te gaan maken

We hebben op radio apeldoorn een jaarlijkse traditie. de top (jaartal) Dit jaar dus de top 2010.  Omdat er een gat viel op de zaterdag werd er besloten de top 2010 te herhalen in dit uurtje. Kasper was zo lief om deze herhalingen mogelijk te maken. Maar heb meteen een concept ingediend om zo een maand voor de top 2011 dit uur live te gaan maken om zo mensen warm te maken voor de top 2011 en hier een idee over gegeven. Binnen zeg 30 seconde werd dit idee met een warme douche onthaald. Voor ik het wist stond dit plan op papier en zelfs al in de planning. Oftewel, doel behaald 😛

Een aantal doelen staan in de planning. Zoals een bbq organiseren.  Hier is over gesproken alleen het weer en de datum moeten nog worden vast gesteld. We doen het wel met een zonnetje en minimaal 20 graden natuurlijk.

De Ben en jerry’s ijsjes. Ik ben er al heel erg veel mee. Nog even en dit doel is ook afgerond.

Het glazen huis bezoeken komt ook in beeld. Niet dit jaar in eindhoven, maar volgend jaar in Leiden. Oke ik geef toe is ook niet naast de deur. Maar ik heb in Leiden een slaapadres dus dat maakt het wel zo makkelijk. Moeten ze alleen niet besluiten toch na dit jaar te stoppen met deze actie 😉

Zelf een waddeneiland bezoeken is over gesproken. Toevallig kwamen vrienden met het idee om eens een lang weekeind naar een waddeneiland te gaan. Ook hier nog geen datum besproken. Maar wat in het vat zit verzuurd niet.

Ik heb zelfs een poging gedaan een knuffel uit een grijpautomaat te halen tijdens de koninginnedagkermis.  Maar het grijpertje was zo lam afgesteld dat het eigenlijk vergeefse moeite was. Ik denk dat we dit maar eens op 3 oktober in Leiden gaan proberen. Dan staan er meerdere van die tenten en bij 1 moet het toch gaan lukken.

Ook doel 71 heeft weer een update gehad. Streker nog de volgende update staat alweer voor de deur. Leuk om te zien hoe de bouw na een lange winterstop toch nu goed op gang aan het komen is.

Tot zo ver deze update. De volgende gaat geen 2 maanden meer duren dat beloof ik 😛

Samenvatting, een hoop plannen en 1 euro verdient!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
 1. Bianca says:

  Je had wel meer doelen kunnen behalen 😉 😛

  Namelijk dat we met de trein naar winterswijk zijn geweest en jij een stoel vergeten was mee te nemen.
  Of wat dacht je van het mooie email adres dat je hebt aangemaakt, alleen ben je nu nog vergeten om briefjes in de trein op te hangen.

  Maar zonder gekheid op een stokje, of hoe die uitdrukking ook is….Je bent lekker bezig en ga zo door!

  knuff Bianca

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>