28 Mar 2010 het werd weer eens tijd
 |  Category: day zero project

Zo een tijd niet gelogd. Helemaal mee eens.

Maar nu moet ik ook zeggen dat de lijst momenteel een beetje op een rustpunt staat. Het is wachten op de zomer om een hoop dingen te kunnen doen. Ze zeggen dat het de heetste zomer ooit gaat worden, als hij daarmee ook goed droog is vind ik het prima.
Zodra het lekker weer gaat worden kunnen we er op uit. Foto’s maken. De zonsonderganeg en opkomst. kamperen enz enz.

Maar zover is het nog niet. Dus we doen het nog even met de volgende behaalde doelen.

#doel 87 Maak een apart mailadres aan

mailadres
Aangezien ik binnenkort op zeker in een trein te vinden ben kunnen we met dit mailadres weer verder.

#doel 77

jadag
De automatisch blog die hier voor geplanned stond is niet geplaats en verdewenen maar goed de ja dag is geweest. En niet zoals de scheurkalender hier boven zegt een week, maar 16 maart. Eigenlijk een eitje geweest. Ik heb de hele dag niet iets op ja hoeven zeggen. Er zijn gewoon geen vragen aan me gesteld die met ja beantwoord moesten worden. Dus er is geen misbruik van gemaakt, niets. Eigenlijk was het een dag zoals alle andere. Misschien doe ik hem voor de grap nog wel een keer, en dan hopen dat ik echt ja moet gaan zeggen.

Dus weer 2 euro voor de pot. En nu wachten op mooi weer, en de treinreis die komen gaat

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>