24 Jan 2010 Waslijst aan behaalde doelen
 |  Category: update lijst

Ik geef toe er is al even geen update geweest. Maar stil gezeten hebben we ook niet!

Om maar meteen van start te gaan
Doel #7 Overtuig iemand anders om ook mee te doen met het project

Jazeker is gelukt zie onderstaande quote uit een mailtje die ik heb gehad

Hoi Bianca en Kasper,
…En Kasper, ik ben geïnspireerd door jouw praatje op 3fm en zag dat je als doel had iemand over te halen. Nou , dat is gelukt hoor!

groetjes Gerard

Nou ben ik op een hoop zender te horen geweest de afgelopen weken, maar 3fm nou net niet. Maar daar gaat het niet om, hij is behaald. De blog van Gerard is http://gerardvanroekel.wordpress.com

Komen we meteen op doel #9 101 persberichten versturen over dayzeroproject.nl

Het was even een werkje, met een ontzettend lieve reactie van het AD om nooit meer te mailen. Maar we hebben wel diverse interviews gedaan de afgelopen weken. Zo ben ik onder andere te horen geweest op funX, Omroep zeeland, Radio 794 en heeft het persbericht een aantal website’s gehaald waar onder op de website van mijn eigen lokale omroepje RTV Apeldoorn.
op de website dayzeroproject.nl zal onderaan een kopje media komen waar alle interviews terug te luisteren zijn.

doel #39 Eet een week lang iedere dag minimaal 1 stuks fruit
Iedere dag een mandarijn telt! En dat kon door allerlei onderzoeken want eigenlijk kan ik niet zo goed tegen mandarijntjes. Maar je koopt een netje en om nou de helft weg te gooien is ook zonde, dus iedere dag gedaan en het was nog lekker ook!

En dan een doel die bijna behaald was, doel #48 Doe met 055FM iets voor een goed doel.
Iedereen weet wat er in haiti is gebeurd. In apeldoorn was afgelopen zaterdag een benefietconcert en een veiling voor het goede doel. 055fm stelde een half uur zendtijd ter beschiking aan de hoogste bieder. Helaas gooide de mediawet roet in het eten. Wattelijk gezien was het niet haalbaar, en zeker niet nu. In de race voor een olon award en dan dit doen brengt de award in gevaar. Het zou zonde zijn als we winnen dat we dan uitgesloten zijn van deelname door deze actie.

Er zijn ook weer een paar doelen op groen komen te staan. Komtom volop beweging in de lijst.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. gerard says:

    hoi kasper,

    ik dacht echt dat ik jou op 3fm had gehoord, zeker toen ik aan de hand van dat item op jouw blog kwam en al die radio doelen zag. Het bleek Rick Leunissen te zijn. Ondanks dat heeft Rick mij geinspirreerd op jullie website te kijken en jouw blog mij overtuigd tot het maken van een eigen lijst. Hulde!

    grtz Gerard

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>