10 Jan 2010 Weer een paar doelen behaald
 |  Category: update lijst

Zo Het is weer goed gegaan deze week. 2 doelen behaald en met een aantal begonnen.

Als eerste kondig ik u vol trots mijn giraffe aan

giraffeEn met deze giraffe heb ik doel #75 behaald

En zo is dit ding tot stand gekomen
makenmakenmaken
Het wc rollen beestje zat zo in elkaar en dat zonder lijm of plakband. Alleen een mesje en een stift was voldoende. Oke het beestje zakt momenteel door zijn hoeven maar het doel is behaald. Daar gaat het tenslotte om.

En dan doel #78 Mailtjes direct beantwooden
Tja ik wil nog wel eens lezen en dan denken dat komt morgen wel. Maar morgen wordt overmorgen enz enz.
Dus deze week mag iedereen heel tevreden zijn. Op het moment dat ik ze las werden ze ook meteen beantwoord! Alleen was het deze week relatief rustig in de mailbox moet ik zeggen. Of je deze week ook direct antwoord krijgt dat hangt van me bui af 😛

Dus deze week weer 2 euro in het varken. En deze week gaan we weer een aantal nieuwe doelen opstarten. Zo gaan we deze week de 101 persberichten de deur uit doen. We waren van de week al benaderd door de NOS alleen is het nooit tot een echt interview gekomen. Dus dit doel begon al zonder de persberichten. Nu maar is echt aandacht geven aan dit project.

En de ben & jerry’s ijsjes zijn we ook mee begonnen. Maar dat ijs is duur dus dat gaat vanaf heden weer even in een rustiger tempo. Of ben & Jerry’s moeten willen doneren. Stuur een mailtje en alles komt goed 😉

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>