01 Jan 2010 tussen oud en nieuw

Als eerste de beste wensen voor het nieuwe jaar natuurlijk! Een nieuw dayzero jaar is aangebroken, en hoe!

Afgelopen nacht hebben we weer een doel behaald. Tijdens de jaarwisseling radio maken.  Van te voren had ik geen idee wat ik er van moest verwachten maar het is me een partij gezellig geworden!

Het eerste uur begon al meteen goed en daardoor eindigde 2009 perfect! De lokale omroep heeft besloten om het jongerenprgramma te nomineren voor de lokale omroep awards. 055FM maakt vanaf nu dus kans op een prijs van 1000 euro. Ik denk dat we trots op ons zelf kunnen zijn dat we in 2 jaar tijd dit voor elkaar hebben gekregen, en nu gaan we die prijs binnen slepen ook!

Luister de compilatie van de uren maar eens terug

 


uur1


uur 2


uur 3 en 4


uur 5

En dan nog wat fototjes

Jaarwisseling @radio Apeldoorn

jaarwisseling 2009 @ radio apeldoorn

jaarwisseling 2009 @radio apeldoorn

jaarwisseling 2009 @radio apeldoorn

Er zijn ook videobeelden geschoten maar deze gaat bianca aan elkaar monteren de komende dagen.

Een apparte jaarwisseling in een radiostudio. Maar ik sluit niet uit dat het in de toekomst nog eens gaat gebeuren.

En wat ook leuk is. Er mag weer een euri de spaarpot in 😛

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Bianca says:

    Je wilde al zo lang al een keer radio maken tijdens oud en nieuw en dat is je gelukt ook! Dat je er ook nog een day zero doel van hebt gemaakt is eigenlijk alleen maar bijzaak. Het leverde overigens wel weer een eurie op. Maar dat kan niet op tegen de super gezellige uitzending, want daar ging het tenslotte om.

    Het was super gezellig en dat kan ik weten want was er zelf uiteraard bij. Op de compilaties is goed te horen hoe de sfeer was, dus kasper die heb je goed te weten overbrengen 😀

    Je kan trots en vol plezier terug kijken en luisteren op een succesvol “tussen oud en nieuw” bij Radio Apeldoorn. 😀

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>