27 Dec 2009 weer eens een update
 |  Category: day zero project

Zo het is weer eens tijd om wat van me te laten horen.

Want er is weer een doel behaald dus weer een euro in het varkentje. Er zijn ondertussen 7 postcrossing kaarten verstuurd waar van er 6 zijn aangekomen. De kaart naar duitsland is kruipend al 35 dagen onderweg. Die zal dus wel niet meer aankomen. Maar er zijn ook al 7 kaarten binnen gekomen. Het doel was 5, dus hij is behaald!

Verder druk bezig met de voorbereidingen van oud en nieuw. Helaas is niet iedereen binnen de omroep even snel met dingen aanleveren. Dus pas nu (deadline was 15 december) komen er dingen binnen. Hoop monteerwerk dus nog. Maar het schiet al op. Het sprookje is opgenomen en ligt klaar op de plank. De jaarmix is binnen en vandaag klaar gemaakt voor uitzending.
De jingle die ons naar het nieuwe jaar gaat brengen is zo goed als klaar. Nog even de puntjes op de i zetten en dan is die ook af.
Wat nog rest is het maken van een jingle voor het programma en de muzikale invulling.

Een heel klein voorproefje van de jingle die het nieuwe jaar gaat inluiden

Genoeg te doen dus nog, maar gaat helemaal goed komen!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
 1. Zuurkool says:

  Enne…. wanneer kunnen we de jaarmix online zetten?

  Jaarmix 2009 overzicht

  We zullen iig proberen je mix “live” te luisteren. Erg benieuwd!!!

  Succes met de uitzending.

 2. Kasper says:

  Heb je lijstje even bekeken en heb de naam van de maker er niet tussen zien staan (heb de mix zelf niet gamaakt)

  Luister vanavond ronde de klok van 22:00 uur naar de stream en je komt het te weten, zal morgen trouwens ook even de link hier neerzetten van de maker.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>