Archive for ◊ oktober, 2010 ◊

24 Oct 2010 Niets verdiend
 |  Category: day zero project, update lijst  | Leave a Comment

Vergeleken bij de vorige blog is het spaarvarkentje nog even dik. Nog geen euro er bij, maar wel ontwikkelingen.

Doel 71 heeft weer zijn maandelijkse update gehad en heb meteen de slideshow maar weer eens bijgewerkt. Jee wat gaat die bouw hard zeg. Vooral de laatse 3 maanden is dit zichtbaar bij de huizen die op de achtergrond worden gebouwd. Iedere maand zit er een verdieping op. Het zou me niet verbazen als ze volgende maand af zijn.
Nog even en ik sta gewoon echt mensen die er wonen op de foto te zetten. De eerste flat is al bewoond en ik zet de laatste op de foto.  Het is wachten tot ik mensen hun prive op de foto zet ipv een bouwproject.

Doel #52 Maak een promo voor dancereporter en 055FM is voor de helft af. Gister is de promo voor 055fm aan het systeem van de radio toegevoegd en draait nu mee. Doel voor de helft af, nu is denken wat ik voor dancereporter ga maken.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Oww en overbodig om te melden misschien maar de layout van de site is een kleein beetje veranderd. De vorige layout zag er prima uit maar sinds de update van de maker van de layout werkte deze achter de schermen niet meer echt prettig, daarom een nieuw jasje voor de blog.

Als we dan toch bezig zijn. Het DayZero prject heeft tegenwoordig ook een echt forum. Vergeet hier ook niet een bezoekje aan te brengen. http://forum.dayzeroproject.nl

17 Oct 2010 Natuurfoto’s
 |  Category: day zero project, update lijst  | Leave a Comment

 Doel #23  Ga een keer mooie natuurfoto’s maken

En dat hebben we gedaan! Pas geleden zijn we op vakantie geweest midden in de natuur. Een betere plek kan je je niet wensen lijkt me. Vooral als het op een ochtend zo mistig is dat je de overkant niet kan zien.  Nu was het het doel om 5 doelen af te ronden. Maar het weer werkte niet echt mee. Goed het was droog maar verder hand ik weinig aan het weer in de vakantie. Tijd voor de volgende vakantie om ze alsnog te halen 😉

Tijd voor de foto’s