Archive for ◊ september, 2010 ◊

26 Sep 2010 Doel 101
 |  Category: day zero project  | 4 Comments

Dat is er 1 die mijn vriendin mocht verzinnen.

Het heeft even geduurd maar ze heeft iets uit haar mouw weten te schudden.
A) Rook in totaal 101 dagen niet (0/101)
B) Ga met een echte vogelspin op je hand op de foto
C) Organiseer een dayzero meeting
D) Help 10 anderen met het behalen van 1 dayzero doel (0/10)

Tja allemaal lastige doelen. Nummer c en d zijn denk wel echt de lastigste om uit te voeren. Hoe ga je een meeting organiseren via je blog van dayzero? Sta je straks vol goede moed op het meetingpoint in utrecht centraal komt er niemand. Streep dus maar weg.
Ik ben nooit te beroerd om iemand te helpen met het halen van een doel. Maar ga ze maar opzoeken 10 doelen van 10 verschillende mensen waar ik iets kan betekenen zodat dit goed behaald gaat worden. Ik kan veel maar om te zeggen dat ik de succes factor ben en een doelenjager/haler. Nee dat gaat hem niet worden.

Nummer a, tja zou ik kunnen doen. Er staan voldoende medische onzerzoeken in de koelkast waardoor ik de eerste dagen wel ga halen maar daar na. Als ik dit niet ga halen krijg ik dit ook nog lang na me 101 dagen te horen, denk dat dit de 1001 dagen ook wel gaan halen. Dus slaan we af.

Blijft nummer b over. De vogelspin. Heb niet echt een angst voor spinnen maar een vogelspin heeft meer haren dan ik dus tja echt gerust ben ik ook niet. Maar ja wat anders? Alleen het grote probleem hoe kom ik aan een vogelspin voor een foto! Fotoshop zal vast wel niet toegastaan zijjn ben ik bang, dus wie o wie kan me hier tips in geven?

26 Sep 2010 Een trieste update
 |  Category: day zero project, update lijst  | Leave a Comment

op 17 augustaus voor het laatst geschreven en dan nu 26 septeber maar 2 doelen kunnen wegstrepen is niet echt veel te noemen. Maar de langetermijn doelen lopen inmiddels allemaal dus hier gaan we over een hele tijd ook weer euro’s voor vangen.

#doel 31 Maak foto’s en doe deze in de fotolijstjes die al een paar jaar in de kast liggen en hang deze daarna op.

Tja de keuken stort bijna van elende in elkaar, tijd om te verven dachten we. Maar zoveel elende gaan we niet zelf oplossen. Dit is iets wat de woningbouw mag gaan doen. We zijn nu al zo een 2 weken aan het wachten op het verlossende telefoontje dat de woningbouw het ook gaat doen. Je kent het wel het moet langs 3 afdelingen voordat er eens een ja of nee uit komt. Maar goed ik was dus al met de voorbereidingen begonnen in de keuken alleen nooit af kunnen maken. Dus toen op zoek gegaan naar de fotolijstjes. Het was even goed zoeken maar ik heb ze gevonden. Toen foto’s uitgezocht en ze netjes op fotopapier afgedrukt. Alleen het passend krijgen in de lijstjes was nog even lastig omdat deze een nog al raar formaat hebben. Maar voor alles is een oplossing.
Daarna in onze superstevige muren (het is echt niet zo als je een gaatje boort dat de halve muur mee komt) gaatjes geboord en tadaaa

gang met fotolijstjes

Jazeker, ze hangen

#doel 94 Meedoen aan 25 prijsvragen

Toch handig zo een bnn lidmaatschap. Bijna weekelijks staan er nieuwe prijsvragen op de ledenpagina en op ja ik doe mee klikken is vaak al voldoende. We blijven mee doen gewoon voor de fun. Want tot nu toe iets gewonnen nee dat niet. Maar ach geef nooit op zeggen ze wel eens 😉 

En dat maakt de spaarpot gevuld tot het bedrag van 26 euro! nog maar 75 euro te gaan 😉

Er zit een vakantie aan te komen, en als de gezondheid het toe laat wil ik hier 4 doelen gaan halen! Maar dan moet het weer ook een beetje mee werken duimen jullie mee?