Archive for ◊ juli, 2010 ◊

25 Jul 2010 de foto’s
 |  Category: update lijst  | One Comment

Doel #35 Zeeuwse bollussen eten in zeeland
bolussen
Doel #20 Organiseer een BBQ voor vrienden

bbq

bbq spareribs

bbq

Doel #34 Alle ben en jerry’s uitproberen
ben jerry klaarDe lekkerste ben & jerry Caramel chew chew en de wich (maar die mag ik niet meer helaas)

24 Jul 2010 update!
 |  Category: update lijst  | Leave a Comment

Hoog tijd voor een update, ik mis gewoon de tijd om de blog goed bij te houden maar de doelen gaan gewoon door. Dat dan wel.

We beginnen bij doel #34 Alle ben en jerry’s uitproberen
Door een coeliakie diagnose heb ik deze iets wat versneld moeten uitvoeren omdat ik niet meer alle ben en jerry meer mag hebben. Ik heb me beperkt tot alle varianten die bij de ah om de hoek verkrijgbaar zijn en dat zijn er een hoop. Dus doel behaald.

Doel #35 Zeeuwse bollussen eten in zeeland
Die werd opeens heel erg lastig. In bolussen zitten gluten, iets wat ik niet meer mag hebben.  Vlak voordat ik de diagnose kreeg naar zeeland afreizen was gewoon onmogelijk. Mijn lieve vriendin heeft toen maar besloten dat zeeland hier heen moest komen.  Via internet heeft ze bolussen besteld van een zeeuwse bakker.  Goed niet in zeeland gegeten, maar het waren wel echte zeeuwse bolussen. Het kon helaas niet anders, doel behaald dus.

Doel #79 Verzamel 10.000 rijstkorrels op freerice.com
Helaas geen tasbaar bewijs voor. Heb er te lang over gedaan en mijn opgebouwde score die een cookie op je pc onthoud is door het lange wachten verloren gegaan. Balen, maar ik heb echt 10.000 korrels gespaard voor het goede doel. Heb er bijna rsi aan overgehouden 😉

Doel #20 Organiseer een BBQ voor vrienden
En hoe, lastig hoor een bbq plannen die zowel gluten als glutenvrij moet zijn. Maar een beetje creatief zijn en dan lukt het best. Samen met Chantal en Dirk hebben we in hun achtertuin gezellig een avondje rondom de bbq gehangen en zoals het bijna hoort geindigd met marshmellows. Binnen dus die euro.

Foto’s van van alles en de update van doel 71 komt morgen online.